Dragisa Gudelj in kielzog van grote broer naar Amsterdam

Reacties

In navolging van zijn grote broer Nemanja speelt ook Dragisa Gudelj vanaf komende zomer in het shirt van Ajax. De zeventienjarige linksback komt over van NAC Breda en heeft een contract getekend tot medio 2018.

Dragisa Gudelj in kielzog van grote broer naar Amsterdam

De jonge Gudelj speelt momenteel nog voor de beloften van de Brabantse Eredivisie-club. Vanaf komend seizoen zit de Servische jeugdinternational bij de selectie van Jong Ajax.

'Dit is een heel belangrijke stap voor mij', zegt de jongere broer van Ajax-aanwinst Nemanja Gudelj op de website van zijn nieuwe werkgever. 'Ik wil me graag verder ontwikkelen. Dat kan uitstekend bij Jong Ajax. Met de hulp van alle trainers om me heen wil ik op alle vlakken een betere speler worden. Uiteindelijk is het natuurlijk mijn droom om de stap naar het eerste elftal te maken.'

Dat de gebroeders Gudelj tegelijkertijd neerstrijken in Amsterdam geeft de overstap een speciaal tintje. 'Dat ik hier samen met mijn broer Nemanja ga spelen, is natuurlijk heel bijzonder. Ik heb een hechte band met hem. Het is daarom fijn dat hij dicht in de buurt is.'

Volgens De Telegraaf zou ook Nebojsa Gudelj aan de slag gaan bij Ajax als scout. De komst van de voormalige trainer van NAC Breda en vader van de twee versterkingen is echter nog niet bevestigd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.