Douglas laat toenadering van FC Anzhi onbeantwoord

FC Twente hoeft niet bevreesd te zijn voor een tussentijds vertrek van Douglas. De verdediger heeft een toenadering van FC Anzhi en Guus Hiddink afgewezen.

Douglas laat toenadering van FC Anzhi onbeantwoord

FC Anzhi heeft zich zondag gemeld voor Douglas, zo vertelde diens zaakwaarnemer Rodrigo da Silveira. De verdediger zou in beeld zijn bij de Russische club als vervanger van Christopher Samba, die in de afgelopen transferperiode naar Queens Park Rangers verkaste.

In tegenstelling tot het grootste deel van Europa hebben in Rusland de clubs nog bijna twee weken de tijd zaken te doen op de transfermarkt. Voor FC Twente zou een direct vertrek van Douglas wel gevolgen hebben, omdat er geen vervanger van buiten gehaald kan worden.

Maar de Enschedese club hoeft niet te vrezen. Douglas heeft naar eigen zeggen geen trek zijn carrière op dit moment te vervolgen in Rusland. 'Ik voel me goed bij deze club en wil heel graag blijven', zegt de tot Nederlander genaturaliseerde Braziliaan in het AD.

De verdediger heeft eerder al te kennen gegeven pas komende zomer FC Twente te willen verlaten. Het contract van Douglas is dan ten einde waardoor hij transfervrij uit Enschede kan vertrekken.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen