Dost ziet transfer naar Feyenoord als 'stap terug'

Reacties

Feyenoord-trainer Fred Rutten liet eerder weten dat Bas Dost zijn belangrijkste doelwit is, maar de spits zelf lijkt niet zo happig op een overgang naar Rotterdam.

Dost ziet transfer naar Feyenoord als 'stap terug'

In gesprek met het Duitse Kicker vraagt de spits van VfL Wolfsburg zich hardop af of Feyenoord de juiste club is om naartoe te gaan. 'Ze kennen me nog uit mijn tijd in Nederland, dus het is logisch dat ze me willen hebben', erkent de voormalige aanvaller van onder meer SC Heerenveen en Heracles Almelo de interesse uit Rotterdam-Zuid. Hij zou het echter meer zien zitten om in de Engelse Premier League aan de slag te gaan.

'Feyenoord zou ten opzichte van Wolfsburg een stap terug zijn. En ik ben juist ooit naar Wolfsburg gekomen om in een sterkere competitie dan de Nederlandse te spelen', uit hij zijn nadrukkelijke twijfels. Dat zijn toekomst evenwel buiten Wolfsburg ligt, lijkt wel duidelijk. Dost, die tot 2017 vastligt in Wolfsburg, wist tot op heden nooit echt te overtuigen in Duitsland. En dat wordt er volgens hem ook niet echt makkelijker op.

'Er is me al verteld dat er een nieuwe spits gaat komen', legt Dost uit. 'Als die er eenmaal is, dan wordt het weer moeilijker voor me.' Een langer verblijf bij Wolfsburg lijkt er dan ook niet in te zitten, al geeft Dost ook aan dat hij daar nog niet echt mee bezig is. Hij kampt nog altijd met klachten aan zijn enkel. 'Bij sommige bewegingen ben ik nog wat onzeker. De doktoren zeggen echter dat dat normaal is. Eerst moet ik helemaal fit worden, daarna zien we wel verder.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.