Dost zaait twijfel over toekomst bij Wolfsburg

Reacties

Het huidige contract van Bas Dost bij VfL Wolfsburg loopt nog tot medio 2017, maar of de aanvaller ook volgend seizoen nog te zien is in het shirt van Die Wölfe is nog maar de vraag.

Dost zaait twijfel over toekomst bij Wolfsburg

De tweevoudige Oranje-international sluit een vertrek in ieder geval niet uit. 'Na dit seizoen moeten we om de tafel en dan zien we wel wat ze met mij plan zijn.'

'Maar eerst moet ik nog vier wedstrijden spelen', aldus Dost tegenover Kicker. Onlangs maakte de leiding van Wolfsburg duidelijk dat de club na de zomer aanvaller Max Kruse hoopt over te nemen van Borussia Mönchengladbach. Hiermee zou Dost er een concurrent bij krijgen. 

Dost moet in de komende drie competitiewedstrijden Champions League-voetbal veiligstellen met de huidige nummer twee van Duitsland, terwijl op 30 mei de bekerfinale wacht tegen Borussia Dortmund. Daarnaast kan Dost het seizoen afsluiten als clubtopscorer. Met veertien competitietreffers, twee doelpunten in de Europa League en een goal in het Duitse bekertoernooi staat de teller op zeventien officiële treffers. Kevin De Bruyne volgt met vijftien goals.

De voormalige aanvaller van Heracles en SC Heerenveen beleefde een sensationale start in 2015, maar bleef vervolgens ook een lange periode zonder doelpunten. Afgelopen zaterdag was hij weer eens trefzeker tijdens het competitieduel met Hannover 96 (2-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.