Dost start in emotionele topper tegen Bayern München

Reacties

Bas Dost start vrijdagavond in de basis bij VfL Wolfsburg tijdens de hervatting van de tweede seizoenshelft tegen Bayern München. Bij Der Rekordmeister verschijnt uitblinker Arjen Robben zoals verwacht aan de aftrap.

Dost start in emotionele topper tegen Bayern München

Tijdens de hectische voorbereiding onderscheidde Dost zich positief in de concurrentiestrijd met Nicklas Bendtner en de inmiddels vertrokken Ivica Olic (Hamburger SV). De Nederlandse aanvaller was in het oefenduel met Ajax Cape Town (4-1) twee keer trefzeker.

De hervatting van de Bundesliga zal voor de Wolfsburg-selectie zeer beladen en emotioneel zijn, vanwege het fatale auto-ongeluk van middenvelder Junior Malanda op 10 januari. Voorafgaand aan de hervatting van alle Bundesliga-duels wordt dit weekend een minuut stilte gehouden.

In Wolfsburg wordt vrijdag de Bundesliga in gang gezet door de nummer één en twee van de competitie. Koploper Bayern München, met clubtopscorer Robben, heeft een voorsprong van elf punten op achtervolger Wolfsburg en kan bij winst een volgende flinke stap zetten richting het kampioenschap.

Opstellingen:
VfL Wolfsburg: Benaglio; Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodriguez; Luiz Gustavo, Arnold; Caligiuri, De Bruyne, Perisic; Dost.
Bayern München: Neuer; Rode, Boateng, Dante, Alaba; Robben, Müller, Alonso, Schweinsteiger, Bernat; Lewandowski.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.