Dost rapt, prachtgoals Lampard en dreigement Walters

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dost rapt, prachtgoals Lampard en dreigement Walters

'Voordat ik me aan de Italiaanse bond verbond, informeerde er een Engelse club bij me. Die club heeft uiteindelijk voor een trainer gekozen die toen bondscoach was.'
Antonio Conte onthult dat behalve Louis van Gaal ook hij op het verlanglijstje stond van Manchester United. (Italiaanse media)

'Wie naar mij spuugt, moet voortaan door een rietje eten. Spugen is het laagste van het laagste.'
• Stoke City-speler Jonathan Walters haalt uit naar Newcastle United-spits Papiss Cissé, die een schorsing kreeg vanwege het spugen naar Jonny Evans van Manchester United. (TalkSport)

• Hij is al 36 jaar, maar doelpunten maken verleert Frank Lampard nooit. Hij liet Joe Hart op de training van Manchester City kansloos met een paar wereldgoals.

Bas Dost blijkt meer in zich te hebben dan alleen het maken van doelpunten!

Ronald Koeman vertoeft met de selectie van Southampton in het kader van teambuilding in Zwitserland. Via Twitter houdt de manager het thuisfront op de hoogte. Onderstaand een foto van een uitgebluste Koeman na een potje ijshockey. Vanochtend liet hij al weten wat er voor vrijdag allemaal op het programma staat. Als dat geen topvierklassering wordt!

• Wie van de oude, zwarte voetbalschoen houdt, zal gruwelen van deze reclame. Met als slogan There will be Haters  worden enkele profvoetballers in de schijnwerpers gezet. Hoewel ze, om wellicht duidelijke redenen, niet in dit filmpje zitten behoren ook de schoenen van onderstaand plaatje tot de collectie. Pijn aan de ogen of de kicksen anno 2015. Oordeel zelf. Luis Suarez heeft het paar Love en Hate al in de kast staan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.