Dost ook zonder De Bruyne en Schürrle hoopvol naar Napels

Reacties

VfL Wolfsburg moet het donderdag in de Europa League-return op bezoek bij Napoli stellen zonder André Schürrle en uitblinker Kevin De Bruyne. Ook de competitiewedstrijd van komend weekend tegen Borussia Mönchengladbach is in gevaar voor het duo.

Dost ook zonder De Bruyne en Schürrle hoopvol naar Napels

De ploeg van de Nederlandse spits Bas Dost staat al voor een praktisch onmogelijke opgave gezien de 4-1 nederlaag in de heenwedstrijd van de kwartfinale in Wolfsburg, maar het gemis van Schürrle en De Bruyne maakt het er niet eenvoudiger op.

De Rode Duivel kampt met een voetblessure, terwijl Schürrle last heeft van een schouder. Afgelopen zondag speelde het duo nog wel mee in het competitieduel met Schalke 04 (1-1). De Bruyne speelde ondanks de pijn de wedstrijd uit, Dost loste Schürrle in de laatste tien minuten af in de spits.

De Oranje-international start donderdag mogelijk weer in de basis en heeft de hoop op de volgende ronde nog niet opgegeven. 'De heenwedstrijd was een teleurstelling, maar we zullen nog één keer alles geven. Het wordt sowieso een mooie wedstrijd. We zullen wel zien hoe het dan loopt. Het wordt lastig, maar niets is onmogelijk.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.