Dost: 'Napoli is natuurlijk geen HSV'

Reacties

VfL Wolfsburg maakt zich na het treffen met Internazionale op voor weer een ontmoeting met een Italiaanse ploeg. Volgens Bas Dost gaan Die Wölfe vol gas geven tegen Napoli.

Dost: 'Napoli is natuurlijk geen HSV'

Na het uitschakelen van Internazionale – Wolfsburg won twee keer – begint Dost met een goed gevoel aan de eerste kwartfinale tegen Napoli. 'Maar het zal een compleet andere wedstrijd worden dan zaterdag, omdat Napoli natuurlijk geen Hamburger SV is', zei de spits in de aanloop naar het Europa League-duel.

Terwijl Napoli met een 3-0 zege op Fiorentina een moeizame periode afsloot, kende Wolfsburg een soepele generale. In Hamburg werd zonder noemenswaardige problemen met 2-0 gewonnen. Ondanks twee assists kan Dost zelf wel weer een doelpunt gebruiken. De spits maakte indruk met een zeer productieve reeks met veertien goals in negen duels, maar inmiddels staat hij alweer acht wedstrijden droog.

De Oranje-international staat in elk geval te trappelen de volgende stap te zetten in de Europa League. 'Ik heb veel zin in deze wedstrijd. Ik geloof, en dat geldt voor al mijn teamgenoten, dat we gas zullen geven', aldus Dost.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.