Dost hervat groepstraining: 'Gaat steeds beter met me'

Bas Dost heeft bij VfL Wolfsburg woensdag de groepstraining hervat. De 23-jarige clubtopscorer is op de weg terug van de liesblessure die hij vorige week maandag tijdens het trainingskamp in het Turkse Belek had opgelopen.

Dost hervat groepstraining: 'Gaat steeds beter met me'

Dinsdag trainde Dost nog afgezonderd van de Wolfsburg-selectie. 'Het gaat steeds beter met me', zei Dost op de clubwebsite nadat hij op het trainingsveld de belasting op zijn spieren met enkele zware individuele oefeningen had opgevoerd. 'Het ziet er naar uit dat ik woensdag weer kan meetrainen met de groep.'

Nu Dost weer volledig meetraint kan hij zaterdag in de thuiswedstrijd tegen VfB Stuttgart mogelijk alweer zijn opwachting maken. Vorige week dinsdag uitte trainer Dieter Hecking nog zijn twijfels over zijn inzetbaarheid. Hecking gaf al wel aan dat Dost op de bank zal gaan starten.

Ook collega-spits Patrick Helmes is op de weg terug, net als middenvelder Christian Träsch. Winteraankoop Ivan Perisic kan door liesklachten mogelijk nog niet in actie komen voor de nummer vijftien van de Bundesliga.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's