Dost: 'De dokter wil me niet meer zien'

Reacties

VfL Wolfsburg kan na lange tijd weer een beroep doen op Bas Dost. De 25-jarige spits stond langere tijd buitenspel met een enkelblessure, maar keerde deze week 'pijnvrij' terug op het trainingsveld van zijn Duitse werkgever.

Dost: 'De dokter wil me niet meer zien'

'Ik heb voor de eerste keer in vijf, zes maanden geen pijn meer en dat is een geweldig gevoel', aldus Dost tegenover Kicker. De voormalige aanvaller van Heracles Almelo en SC Heerenveen kampte lange tijd met een enkelblessure, waaraan hij in mei is geopereerd.

Tijdens zijn revalidatie bezocht hij Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, de dokter van Bayern München en de Duitse bond (DFB). 'Hij wil me niet langer zien', lacht de boomlange spits. 'Nu moet ik eindelijk wat laten zien, ik kan weer eens iets voor het team doen.' Daarbij liet hij de komst van Nicklas Bendtner nog even buiten beschouwing. De Deense spits werd deze zomer aangetrokken als concurrent van de Nederlander.

Bas Dost keerde deze week 'pijnvrij' terug op het trainingsveld, waar hij concurrent Nicklas Bendtner (rechts) aan het werk zag.
Bas Dost keerde deze week 'pijnvrij' terug op het trainingsveld, waar hij concurrent Nicklas Bendtner (rechts) aan het werk zag.

Hoewel hij lange tijd uit de roulatie was, toonde Feyenoord deze zomer interesse. Tot een transfer kwam het niet. 'Ik ben hier nu twee jaar en heb me nog te weinig laten zien', gaf Dost een van de redenen voor zijn langere verblijf in Wolfsburg. 'Mocht het dit seizoen opnieuw op een mislukking uitdraaien, dan kunnen we gerust zeggen dat ik hier niet goed genoeg ben geweest.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.