Dordt wil Koolwijk binden: 'Geef hem drie borrels'

Reacties

In het streven naar lijfsbehoud is Ryan Koolwijk van cruciaal belang voor FC Dordrecht. De club waagt daarom een ultieme poging de middenvelder, die voornemens is per 1 januari te vertrekken, aan boord te houden.

Dordt wil Koolwijk binden: 'Geef hem drie borrels'

Dat liet technisch directeur Marco Boogers na het 1-1 gelijkspel tegen FC Groningen weten aan FOX Sports. Wel bekende hij daarbij dat zijn club creatief moet zijn. 'Dus ik geef hem twee of drie borreltjes. Dan gaat hij wat moeilijker praten en dan haal ik hem over', aldus Boogers met een knipoog.

Koolwijk maakte bekend in de winterstop te zullen vertrekken, mede omdat hij in het 4-3-3-systeem dat Dordt tot voor kort speelde weinig aan bod kwam. 'Maar we spelen nu 4-4-2 en in dat systeem is hij fantastisch, een hele goede speler. Als hij nu aan zijn beslissing twijfelt, is het mijn taak hem wat drankjes te geven', vervolgde Boogers.

Dordt staat na het gelijkspel tegen Groningen zes punten achter op nummer zeventien NAC Breda. De Schapenkoppen gaan in de winter geen grote namen binnenhalen in een ultieme poging in de Eredivisie te blijven. 'We gaan geen risico's nemen, want we gaan er vanuit dat dit (verblijf in de Eredivisie, red.) maar voor één jaar is. We werken keihard om erin te blijven, maar we willen volgend jaar geen problemen', sloot Boogers af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.