Door FC Utrecht weggestuurde Bjelica duikt op bij AZ

Reacties

AZ gaat mogelijk in zee met Aleksandar Bjelica, die eerder deze maand werd weggestuurd bij Sparta Rotterdam én FC Utrecht. De twintigjarige verdediger speelde dinsdagmiddag een oefenwedstrijd met de beloften van de Alkmaarders.

Door FC Utrecht weggestuurde Bjelica duikt op bij AZ

Tijdens het duel met Jong Sparta (4-0 zege), waarin Eli Babalj drie treffers voor zijn rekening nam, kwam Bjelica de hele wedstrijd in actie op het middenveld. Het in Servië geboren talent heeft een bewogen periode achter de rug. Afgelopen vrijdag kondigde FC Utrecht aan 'met wederzijds goedvinden' de samenwerking met Bjelica te verbreken.

De breuk kan evenwel niet los worden gezien van een incident van eerder die week; Bjelica zag een einde komen aan zijn verhuurperiode bij Sparta na een conflict. De Rotterdamse club stuurde het talent terug naar Utrecht na een bizarre eis die de verdediger stelde. De verdediger wilde alleen naar het stadion komen voor het thuisduel met NEC (2-2) als hem een basisplaats zou worden gegarandeerd.

Op die merkwaardige eis ging Sparta vanzelfsprekend niet in. Bjelica zat vervolgens niet bij de wedstrijdselectie, evenals voor het duel met De Graafschap (3-2 nederlaag) van een week later. Bjelica speelde dit seizoen vijf duels voor Sparta Rotterdam en kwam vorig seizoen vier keer als invaller in actie namens FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.