Door blessures geplaagd Willem II hoopt op Musampa

Willem II hoopt in Kiki Musampa versterking te hebben gevonden voor het door blessures uitgedunde middenveld. Steef Nieuwendaal is de laatste middenvelder die in de ziekenboeg is beland.

Door blessures geplaagd Willem II hoopt op Musampa

Nieuwendaal raakte afgelopen weekeinde geblesseerd tijdens een training. De 23-jarige middenvelder heeft een blessure in een bovenbeen en zal twee tot drie weken uitgeschakeld zijn. In de huidige competitie kwam hij twaalf duels in actie, waarvan zes in de basis.

Willem II heeft naast Nieuwendaal nog een flink aantal geblesseerde middenvelders, zoals Boy Deul, Mehmet Akgün, Danny Mathijssen en Paul Quasten. Reden voor de clubleiding om te zoeken naar tijdelijke versterking.

Musampa trainde maandag mee met de selectie van coach Alfons Groenendijk. Dinsdag zal hij met een combinatieteam aantreden tegen een combinatieteam van RKC Waalwijk. Na afloop van die wedstrijd maakt de Tilburgse club bekend of de 31-jarige middenvelder het seizoen afmaakt bij De Tricolores.

Musampa zoekt al maanden naar een nieuwe werkgever. Sinds mei 2008 voetbalde hij geen duel meer. Destijds kwam hij uit voor FC Seoul in Zuid-Korea. Sindsdien liep hij stage bij enkele clubs, maar zonder succes. In het verleden speelde Musampa onder meer voor Ajax, Atlético Madrid, Manchester City en AZ.

Willem II heeft Kuen-Ho Lee vooralsnog geen contract voorgelegd, ook al heeft de Zuid-Koreaan een goede indruk gemaakt. Komende zomer zal de club opnieuw contact opnemen met Lee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen