Donnarumma 'helpt' AC Milan aan Italiaans Champions League-record

Reacties

Het wil nog niet vlotten met AC Milan in de Champions League. De nummer twee van de Serie A ging woensdag onderuit op bezoek bij Paris Saint-Germain en zorgde tot overmaat van ramp voor een bedenkelijk record. 

Donnarumma 'helpt' AC Milan aan Italiaans Champions League-record
PSG
PSG
3 - 0
AC Milan
AC Milan

In het Parc des Princes hadden de Milan-supporters het gemunt op Gianluigi Donnarumma, die San Siro twee jaar geleden inruilde voor de Franse hoofdstad. Pijnlijk genoeg keepte de 24-jarige sluitpost een uitstekende wedstrijd. Omdat Donnarumma zijn doel schoon hield en Kylian Mbappé, Randal Kolo Muani en Kang-in Lee aan de andere kant toesloegen, ging Milan stevig onderuit.

Opnieuw faalde Milan in de missie om te scoren in de Champions League. Dat lukte vorig seizoen niet in de beide halve finales tegen Internazionale, dat de finale zou verliezen van Manchester City. En dat lukte dit seizoen ook in de groepswedstrijden tegen Newcastle United en Borussia Dortmund niet. In totaal heeft Milan vijf wedstrijden op rij niet gescoord in het miljardenbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wie volgt Giroud op?
Olivier Giroud was op 18 april van dit jaar de laatste Milanista die het net vond in de Champions League. In drie wedstrijden verzamelde Milan pas twee punten, maar dat wil niet zeggen dat de ploeg van Tijjani Reijnders in een uitzichtloze positie verkeert. PSG gaat in Groep F aan kop met zes punten, Newcastle en Dortmund staan op vier punten.

UEFA Champions League

Stand Groep F UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Borussia Dortmund
6
3
2
1
7-4
+3
11
2
PSG
6
2
2
2
9-8
+1
8
3
AC Milan
6
2
2
2
5-8
-3
8
4
Newcastle United
6
1
2
3
6-7
-1
5
* Actueel tot en met 6 jun. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer G. Donnarumma
Meer over G. Donnarumma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.