Donkere wolken pakken samen boven Ancelotti

Reacties

Het is zeer twijfelachtig of Carlo Ancelotti aanblijft als trainer van Real Madrid. De man die De Koninklijke vorig seizoen naar de Champions League-winst leidde wordt volgens gerenommeerde Spaanse media na dit seizoen weggestuurd.

Donkere wolken pakken samen boven Ancelotti

'Ancelotti staat al met anderhalve voet buiten Madrid', kopt Marca, terwijl AS geen enkel voorbehoud meer maakt. Die krant schrijft dat Real Madrid zelfs al in onderhandeling getreden is met Ancelotti's gewenste opvolger. Dat is Rafael Benítez, wiens contract bij Napoli over een paar weken afloopt.

Ancelotti leidde Real Madrid vorig jaar naar de bekerwinst, Champions League-triomf, Europese Super Cup én de wereldtitel. De ex-trainer van AC Milan wordt echter verantwoordelijk gehouden voor de slechte tweede helft van het huidige seizoen, waarin Real de titelstrijd verloor van Barcelona en in de Champions League werd geëlimineerd door Juventus.

Voorzitter Florentino Pérez is daarom onverbiddelijk en houdt vast aan de stelregel die hij jaren geleden in gebruik nam: als er aan het einde van het seizoen geen prijs gewonnen wordt, wordt de trainer vervangen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.