Dolberg overladen met complimenten: 'Hij heeft echt alles in huis'

Reacties

Zijn vertrek bij Ajax leek een stap omlaag, maar Kasper Dolberg herpakt zich in de eerste fase van het seizoen vooralsnog goed. De Deense spits was bij zijn nieuwe club Nice al goed voor twee doelpunten en vervulde een week geleden een hoofdrol bij zijn land in de interland tegen Luxemburg.

Dolberg overladen met complimenten: 'Hij heeft echt alles in huis'
© Pro Shots

Dolberg was in die laatste wedstrijd goed voor twee treffers en een assist. Aanvoerder Simon Kjaer is vol lof over zijn 22-jarige teamgenoot. 'Je ziet dat Kasper het beste gedijt in een veilige omgeving, daarin is hij op z'n best', zegt de verdediger in een interview met TV3.

'Als hij bij de nationale ploeg is, doen wij er alles aan hem binnen de lijnen te helpen. Ik hoop dat hij bij Nice ook meer en meer aan spelen toekomt, zodat zowel zij als wij van hem kunnen genieten', aldus Kjaer. 'Er is namelijk niemand die twijfelt aan Kaspers kwaliteiten.'

'Eigenlijk heeft hij gewoon alles in huis wat een aanvaller moet hebben. Hij is fysiek sterk, kan diep gaan, kan een bal bij zich houden, heeft een goede aanname en hij is een meester in de afronding. Tegen Luxemburg was hij ontzettend scherp. En als een aanvaller scoort, kun je niet veel meer van hem eisen', vindt Kjaer.

Zaterdag gaat Dolberg met Nice op bezoek bij Strasbourg, op dit moment de hekkensluiter in de Ligue 1. Nice staat zelf op de elfde plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer OGC Nice
Meer over OGC Nice
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer K. Dolberg
Meer over K. Dolberg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.