Dolberg en Zivkovic in selectie Ajax voor duel met PAOK

Reacties

Ajax-trainer Peter Bosz heeft zijn selectie voor het duel met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League rond. Niet alleen de aanwinsten Mateo Cassierra en Heiko Westermann, maar ook Kasper Dolberg kan dinsdagavond zijn officiële debuut vieren.

Dolberg en Zivkovic in selectie Ajax voor duel met PAOK

De achttienjarige Deense spits werd een half jaar geleden door Frank de Boer al meegenomen op trainingskamp naar Turkije en draait tijdens deze voorbereiding ook volop mee. Omdat EK-ganger Arek Milik nog niet inzetbaar is, kwam er sowieso een plaatsje voor een spits vrij in de selectie. Ook Richairo Zivkovic, die in de belangstelling van FC Utrecht staat, maakt deel uit van het keurkorps.

Ajax moet het in deel één van het tweeluik tevens stellen zonder Riechedly Bazoer (blessure) en Nemanja Gudelj (schorsing). Het treffen tussen Ajax en PAOK Saloniki begint dinsdag om 20.45 uur. Volgende week woensdag is de return in Griekenland.

De selectie van Ajax:
Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Anwar El Ghazi, Daley Sinkgraven, Davy Klaassen, Amin Younes, Heiko Westermann, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Donny van de Beek, Diederik Boer, Mitchell Dijks en Richairo Zivkovic

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.