Doemscenario dreigt opnieuw voor De Jong

Reacties

Siem de Jong (25) staat mogelijk lang aan de kant met een vervelende blessure. Newcastle United vreest de deze zomer van Ajax overgekomen middenvelder annex aanvaller liefst vier maanden kwijt te zijn.

Doemscenario dreigt opnieuw voor De Jong

Tijdens de voorbereiding liep De Jong al een kuitblessure op, die hem in het eerste competitieduel (0-2 verlies tegen Manchester City) al aan de kant hield.

Tegen Aston Villa (0-0) maakte De Jong vervolgens zijn competitie- en tegen Crystal Palace zijn basisdebuut. Beide keren werd er gelijkgespeeld: respectievelijk 0-0 en 3-3.

Het is dit keer niet de kuitblessure die De Jong er mogelijk lang van weerhoudt in actie te komen. Op de training liep de voormalige Ajacied namelijk een liesblessure op. Hoewel medische tests de ernst nog moeten uitwijzen, wordt gevreesd voor een maandenlange afwezigheid.

Mocht het doemscenario werkelijkheid worden, zal De Jong opnieuw een flink deel van het seizoen in rook zien opgaan. Bij Ajax miste de toenmalige aanvoerder vorig seizoen een flink deel van de competitiestart door een klaplong en de naweeën daarvan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.