Doelpuntendroogte Huntelaar houdt aan bij Augsburg

Reacties

Het rechtstreekse gevecht van FC Augsburg en Schalke 04 om de vijfde plaats is zonder winnaar gebleven: 0-0. Klaas-Jan Huntelaar scoorde weer niet in de Bundesliga.

Doelpuntendroogte Huntelaar houdt aan bij Augsburg

Bij Augsburg keerde aanvoerder Paul Verhaegh terug na een spierblessure die hem ruim twee maanden aan de kant hield. In eigen huis slaagde Augsburg er echter ook met Verhaegh niet in om de defensie van Schalke te slechten.

Bij de bezoekers uit Gelsenkirchen wist Huntelaar opnieuw niet te scoren in de Bundesliga. De Nederlandse spits komt nog niet echt uit de verf in de 3-5-2-formatie van trainer Roberto Di Matteo, zijn laatste competitiedoelpunt maakte hij op 29 november. Sindsdien wacht hij ruim 900 wedstrijdminuten op een nieuwe treffer, al was hij wel in de Champions League succesvol tegen Real Madrid.

Het doelpuntloze gelijkspel is voor Schalke voldoende om Augsburg onder zich te houden op de ranglijst. Schalke staat vijfde in de Bundesliga met veertig punten, Augsburg volgt met een punt minder op de zesde plaats. Beide posities geven aan het einde van het seizoen recht op een ticket voor de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.