Doelman zonder wedstrijd weer weg bij Go Ahead: 'Nooit het bed gedeeld'

Reacties

Het verblijf van Nick Hengelman bij Go Ahead Eagles blijft beperkt tot vijf maanden. De 32-jarige doelman kwam eind januari transfervrij over en ging de concurrentiestrijd aan met Andries Noppert en Job Schuurman. Nu vertrekt hij zonder een wedstrijd te hebben gespeeld.

Doelman zonder wedstrijd weer weg bij Go Ahead: 'Nooit het bed gedeeld'
© Pro Shots

In januari was Hengelman nog dolgelukkig om bij Go Ahead te tekenen. 'Go Ahead Eagles en ik zijn eigenlijk een soort tortelduifjes die al jaren met elkaar aan het flirten zijn, zonder uiteindelijk tot een contract te komen, haha. Drie keer hebben ze mij benaderd, drie keer is het andersom geweest. Zevenmaal is scheepsrecht, zullen we maar zeggen', zei Hengelman toen op de clubsite van de Deventenaren.

Nu neemt Hengelman op eenzelfde manier afscheid, met een poëtisch bericht op Instagram. 'Go Ahead Eagles, na jaren van flirten gaven we elkaar eindelijk die kus. Bij die kus zou het blijven en deelden we nooit het bed. Vandaag nemen we afscheid van elkaar. En is de fantasie misschien wel beter dan hèt. Go Ahead Eagles, het was een mooie korte tijd. Het ga je goed.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Naast Hengelman vertrekt ook Noppert bij Go Ahead. Hij gaat met trainer Kees van Wonderen mee naar SC Heerenveen. Het contract van Schuurman loopt af. Go Ahead trok Jeffrey de Lange van FC Twente al aan als nieuwe doelman. 'De afspraak is dat Jeffrey zich in de voorbereiding mag laten zien', zei technisch manager Paul Bosvelt. 'Hij is talentvol en krijgt de tijd. Vervolgens is het aan ons om te beoordelen of het goed genoeg is. Er moet zeker nog een doelman bij, maar de vraag is wat voor een type dat moet worden.'

Hengelman gaat nu op zoek naar een nieuwe club. Op VI PRO lees je hoe de doelman telkens weer op een bijzonder avontuur komt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.