Djuricic haalt zijn gram: 'Ik kan de X-factor brengen'

Reacties

Filip Djuricic heeft woensdag met Jong Servië zijn kwaliteiten getoond op het EK Onder-21 in Tsjechië. De aanvallende middenvelder trok ook een lange neus richting FSV Mainz 05.

Djuricic haalt zijn gram: 'Ik kan de X-factor brengen'

'Ik maak niet veel doelpunten, maar áls ik scoor, dan zijn ze meestal wel mooi', zei Djuricic na zijn openingstreffer tegen Duitsland bij de Servische start van het EK Onder-21. De aanvallende middenvelder speelde eerst Robin Knoche door de benen en stuurde vervolgens Barcelona-goalie Marc-André ter Stegen de verkeerde kant op (foto).

Voor Jong Servië was het ondanks een rode kaart voor de Duitse verdediger Christian Günther niet genoeg voor de zege (1-1), maar Djuricic had wel zijn punt gemaakt. 'Ik heb in Duitsland een zeer zware tijd gehad bij FSV Mainz 05. Ik heb nu laten zien dat ik niet zo ben als ze daar dachten', zei de ex-speler van SC Heerenveen. 'Ik ben een voetballer die de X-factor in een wedstrijd kan brengen.'

De 23-jarige Djuricic verhuisde een jaar geleden op huurbasis van Benfica naar Mainz, maar na een teleurstellend half jaar vond hij onderdak bij het Southampton van trainer Ronald Koeman. Het is nog niet bekend waar de Serviër komend seizoen speelt. Zijn contract bij Benfica loopt nog drie jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.