media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Directie verrast technische staf PSV met uitspraken

Directie verrast technische staf PSV met uitspraken

De technische staf van PSV heeft geen idee wie de clubleiding heeft ingeschakeld om de gedragspatronen binnen de A-selectie te analyseren. Algemeen directeur Tiny Sanders verraste vorige week met pittige uitlatingen over de gang van zaken in Eindhoven.

Sanders (foto) maakt zich onder andere zorgen over de gedragsverandering van aankopen van de club. 'We vragen al langer een aantal mensen van binnen en buiten de groep en binnen en buiten het voetbal om naar PSV te kijken. Mensen die ervaring hebben met winst en verlies. We vragen of ze iets herkennen', aldus de directeur.

De trainers van PSV werden, zoals overigens iedereen, verrast door de openbaring van de directeur in het Eindhovens Dagblad. Zij signaleerden tot op heden niemand in de buurt van zijn spelersgroep. Sanders noemde op verzoek één naam. 'Ik doel bijvoorbeeld op Mark van Bommel, want dat is ook een ervaringsdeskundige.'

De aanvoerder van PSV sprak Sanders vorige week aan op diens uitspraken, maar weet niets van een rol als observator. 'Ik ben maar met één ding bezig en dat is kampioen worden', aldus de aanvoerder van PSV. (Thijs Slegers)

Laatste nieuws