Directeur Van Geel eerder aan de slag bij Feyenoord

Martin van Geel begint eerder aan zijn klus als technisch directeur van Feyenoord. De huidige algemeen directeur bij Roda JC komt zeer waarschijnlijk al op 1 mei naar De Kuip.

Directeur Van Geel eerder aan de slag bij Feyenoord

Dat is twee maanden eerder dan de contractueel afgesloten begindatum van 1 juli. Feyenoord wil graag snel gebruik maken van de diensten van Van Geel. De club is in een technische impasse geraakt na het ontslag van Leo Beenhakker. Momenteel ligt de technische leiding in handen van Eric Gudde. De algemeen directeur maakt zelfs scoutingstripjes om eventuele nieuwe aanwinsten voor Feyenoord te bekijken.

Die situatie is onwenselijk, beaamt Martin van Geel. 'Bij Roda JC ben ik nagenoeg klaar', vertelt Van Geel aan Voetbal International. 'De selectie is voor 95 procent ingevuld en ik draag mijn werkzaamheden over aan de nieuwe directeur Marcel van den Bunder en de technische baas Gerard Wielaert. In principe heb ik dan mijn handen vrij. Het zou voor alle partijen goed zijn als ik snel bij Feyenoord aan de slag kan.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's