Directeur Go Ahead Eagles stapt al weer op

Go Ahead Eagles raakt zijn directeur kwijt. Chris Jansen verlaat de club al na negen maanden vanwege gezondheidsredenen.

Directeur Go Ahead Eagles stapt al weer op

'Ik besef dat Go Ahead Eagles niet de financiële middelen heeft om een algemeen directeur én een technisch directeur in dienst te nemen. Het gevolg was dat er zoveel tijd in deze baan ging zitten, dat mijn lichaam ging protesteren. Uiteindelijk heb ik voor mijn gezondheid gekozen', legt Jansen uit op de website van Go Ahead.

Jansen vond zijn taak te zwaar en klaagde daarover bij de Raad van Commissarissen. De club heeft alle moeite om financieel het hoofd boven water te houden, en dit gedeelte van Jansens job nam veel tijd in beslag. 'Daardoor kan ik me onvoldoende bezighouden met technische zaken, terwijl dat ook veel aandacht vraagt. En juist op dat terrein ligt mijn hart.'

'Ik vertrek met pijn in mijn hart', besluit Jansen. De Raad van Commissarissen 'beraadt' zich over de toekomst na het vertrek van de directeur, die sinds 1 juni 2004 werkzaam was bij de Deventer club.

Bekijk hier al onze video's