Dingsdag op de radar bij Zwitserse CL-surprise Basel

Michael Dingsdag mag zich in de belangstelling van FC Basel verheugen. De naam van de centrale verdediger van FC Sion prijkt bovenaan het verlanglijstje van de Zwitserse kampioen.

Dingsdag op de radar bij Zwitserse CL-surprise Basel

Bernhard Heusler, bestuurslid technische zaken van Basel, bevestigde in het Zwitserse dagblad Blick de interesse in de voormalige speler van Vitesse en SC Heerenveen. 'Dingsdag vinden wij een zeer interessante speler die wij al langer op de radar hebben. We bekijken hem en volgen zijn verrichtingen nauwlettend.'

De eventuele komst van Dingsdag naar de club die zich in de Champions League ten koste van Manchester United bij de laatste zestien plaatste, hangt af van andere transfers.

De centrale verdedigers David Abraham en Aleksandar Dragovic zijn gewilde spelers, terwijl ook Radoslav Kovac dichtbij een overstap naar Sparta Praag is. Na Dingsdag staat ook Dinamo Zagreb-verdediger Domagoj Vida op het lijstje van Basel.

Dingsdag is bij FC Sion bezig aan zijn tweede seizoen. De verdediger kwam inmiddels tot 51 competitiewedstrijden waarin hij één keer scoorde. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's