Dingsdag en Henrique 'uitgespeeld' in Heerenveen

SC Heerenveen is bezig een inventarisatie te maken in de selectie. Michael Dingsdag, Paulo Henrique en Gerald Sibon kregen te horen dat hun contract niet verlengd wordt.

Dingsdag en Henrique 'uitgespeeld' in Heerenveen

Dingsdag is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Friezen, maar moet inmiddels genoegen nemen met een reserverol. Henrique belooft al jaren een groot talent te zijn, maar heeft onvoldoende kunnen overtuigen. Sibon hoopt na dit seizoen in Australië aan de slag te gaan.

De van Anderlecht gehuurde Hernan Losada had een optie tot koop in zijn contract, maar daar zal SC Heerenveen geen gebruik van maken. Ook Arnór Smárason kan op zoek naar een nieuwe club. De IJslander kampt met chronisch probleem aan zijn hamstrings en zal de club verlaten.

Pavel Wojciechowski, Henk Timmer (die tot het einde van het seizoen een verbintenis heeft) en de van FC Brno gehuurde Martin Lejsal krijgen binnenkort te horen wat Heerenveen met hen van plan is. De verhuurde spelers Henrico Drost (VVV-Venlo), Cecilio Lopes (FC Zwolle), Sofian Akouili, Arjen Bergsma, Agil Etemadi, Hassan Bai Kamara en Michel Poldervaart (allen FC Emmen) hoeven eveneens niet te rekenen op een verlenging van hun aflopende contract.

De eveneens bij FC Emmen gestalde Xander Houtkoop en Harmen Zeinstra hebben wel voldoende indruk gemaakt en mogen een voorstel tot verlenging van hun verbintenis tegemoet zien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen