Dinamo-trainer lacht dopingkritiek Wenger weg

Reacties

Dinamo Zagreb-trainer Zoran Mamic adviseert zijn Arsenal-collega Arsène Wenger een kantoorbaan bij de UEFA. Wenger beklaagde zich maandag over de wijze waarop de Europese bond de zaak rond dopingzondaar Arijan Ademi heeft afgehandeld.

Dinamo-trainer lacht dopingkritiek Wenger weg

Wenger vindt het niet terecht dat alleen Ademi is bestraft, terwijl het resultaat van de wedstrijd waarna hij betrapt werd - de 2-1 zege van Dinamo in de Champions League op Arsenal - blijft staan.

'Natuurlijk blijft het resultaat hetzelfde. Dat lijkt me vanzelfsprekend. We hebben eerlijk gewonnen. Wenger kan klagen wat hij wil, maar hij bepaalt de regels niet', hoonde Mamic de kritiek van de Fransman weg. 'Als Wenger de regels wel wil bepalen, beveel ik hem aan vanaf nu de regels en statuten van de UEFA te gaan schrijven. Verder vind ik het niet relevant om nu over Ademi te praten.'

De UEFA schorste Ademi voor vier jaar vanwege het gebruik van verboden middelen. Arsenal en Dinamo staan dinsdag weer tegenover elkaar in het miljoenenbal. The Gunners móéten winnen van de Kroaten om een kansje op overwintering te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.