Dijkhuizen geniet van debuterende Brusselers

Reacties

Tot genoegen van trainer Marinus Dijkhuizen heeft het vernieuwde NAC Breda zich direct laten gelden bij de start van het Jupiler League-seizoen. Vooral voor Bodi Brusselers was het een onvergetelijke avond.

Dijkhuizen geniet van debuterende Brusselers

Jong FC Utrecht ging vrijdag bij de eerste kennismaking met de Jupiler League met 4-1 ten onder in Breda. De beloften uit de Domstad hadden geen antwoord op de scorende debutanten bij NAC. Jeff Stans, Cyriel Dessers, Gianluca Nijholt en Bodi Brusselers luisterden hun eerste officiële optreden in Bredase dienst op met een treffer.

Vooral voor de laatste was het daarom een meer dan bijzondere avond. De zeventienjarige middenvelder maakte pas twee weken geleden de stap naar de A-selectie. 'Ik liep een gat in, zag de bal komen, tikte hem binnen en voor ik het wist stond ik te juichen voor Vak G. Kun je nagaan. Zelf heb ik jaren op de B-Side gestaan. Man, het is alsof ik in een trein zit', zei hij tegen BN De Stem over zijn 3-1.

'Prachtig dat een debuterende Bodi Brusselers dan scoort, een jongen uit de eigen jeugdopleiding', zei trainer Dijkhuizen op de NAC-website. 'Iedereen was nieuwsgierig naar dit NAC, ik ook. We speelden een matig eerste kwartier, leken wat plankenkoorts te hebben. De eerste keer in dit stadion is mooi, maar apart. Het is een genot om deze ploeg te leiden. Ik heb genoten van deze avond.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.