Dijkhuizen en Excelsior willen twee jaar met elkaar verder

Reacties

Marinus Dijkhuizen (42) is na dit seizoen nog twee seizoenen trainer van Excelsior. Verwacht wordt dat club en trainer nog voor de winterstop tot overeenstemming komen over een nieuw contract.

Dijkhuizen en Excelsior willen twee jaar met elkaar verder

'Ik zie het als een groot compliment dat de club met me verder wil', aldus de coach tegen Voetbal International. 'Het is een mooie uitdaging om met de club nu verdere stappen te zetten.'

Dijkhuizen, die in 1994 zijn actieve carrière begon bij de Kralingers, presteert dit seizoen uiterst goed bij Excelsior. Tot de harde nederlaag tegen PEC Zwolle (0-5) van zondag was Excelsior op eigen veld nog ongeslagen. Inmiddels bezetten de Rotterdammers de veertiende plaats met zestien punten na veertien duels.

De voormalige spits kan zodoende vooralsnog bijna louter bogen op successen bij Excelsior, aangezien hij de ploeg via de nacompetitie ook al naar de Eredivisie gidste.

Dijkhuizen was als speler actief voor Excelsior, Cambuur Leeuwarden, FC Utrecht, Dunfermline Athletic (Scho), Emmen en Top Oss, waarna hij na terug te zijn gekeerd bij eerst Excelsior en later Cambuur zijn loopbaan besloot. Als trainer had hij de amateurs van VV  Montfoort en De Meern onder zijn hoede en was hij bij FC Utrecht spitsentrainer en scout/video-analist bij Excelsior voordat hij Joh Dahl Tomasson als hoofdcoach opvolgde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.