Dijkhuizen: 'Dit durf ik in Engeland niet te vertellen'

Reacties

NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen werd vanmiddag geconfronteerd met de aanstaande degradatie van FC Twente. Per saldo betekent dit voor zijn ploeg dat er niets verandert voor het duel met Willem II van donderdag. Voor de Tilburgers wél. Zij zijn normaal gesproken veilig, ongeacht het resultaat tegen de Bredanaars.

Dijkhuizen: 'Dit durf ik in Engeland niet te vertellen'

'Ik kan op voorhand niet zeggen hoe zo’n elftal er mee omgaat. Wat ik wel kan zeggen: dit is een grote nederlaag voor het Nederlands voetbal. Er is geen touw vast te knopen aan de regelgeving. Dit durf ik in Engeland niet te vertellen', aldus Dijkhuizen tegenover VI.

Dijkhuizen vervolgt: 'Er was al veel glans weg vanwege het uitpubliek van beide ploegen dat niet welkom was. Nu is er nóg meer glans weg. Qua timing is dit natuurlijk het slechts denkbare moment om met zo’n maatregel naar buiten te komen, een dag voor zo’n beladen derby tussen NAC en Willem II. Het is bizar dat Cambuur er baat bij heeft dat Willem en De Graafschap winnen. Deze maatregel is in het nadeel van de Eerste Divisie-clubs.'

Dijkhuizen pleit er voor de volgende oplossing: 'Laat alle ploegen voor de opengevallen plaats van FC Twente strijden.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.