Digne moet concurrentiestrijd met Alba aangaan bij Barcelona

Reacties

Barcelona heeft de komst van Lucas Digne bevestigd. De 22-jarige linksback komt over van Paris Saint-Germain, dat hem het voorbije seizoen verhuurde aan AS Roma.

Digne moet concurrentiestrijd met Alba aangaan bij Barcelona

Barcelona had vrij baan nadat Roma besloot de optie om Digne vast te leggen niet te lichten. Met de transfer is 16,5 miljoen euro gemoeid. Via bonussen kan het bedrag oplopen tot 20,5 miljoen euro. Zijn gelimiteerde afkoopsom is op zestig miljoen euro vastgesteld.

Digne - die deel uitmaakte van de Franse EK-selectie - zal donderdag (mits hij de medische keuring doorstaat) een vijfjarig contract tekenen. In Camp Nou zal hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Jordi Alba. Volgens Spaanse media is het vertrek van Adriano onvermijdelijk door de komst van Digne. Onder meer Lazio zou zich willen versterken met de 31-jarige Braziliaan.

Eerder deze zomer trok Barcelona reeds Samuel Umtiti (Olympique Lyon) en Denis Suárez (Villarreal) aan. Marc Bartra (Borussia Dortmund), Dani Alves (Juventus) en Sandro Ramírez (Málaga) verlieten de club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.