Diego Costa en Cahill niet okselfris terug uit de VS

Reacties

Chelsea is niet helemaal ongeschonden uit het oefenduel met Barcelona gekomen. Spits Diego Costa en verdediger Gary Cahill liepen lichte klachten op.

Diego Costa en Cahill niet okselfris terug uit de VS

Chelsea speelde vannacht met 2-2 gelijk tegen de Catalaanse grootmacht en won uiteindelijk na strafschoppen. Het duel met de Champions League-winnaar vormde voor de Londenaren het slotstuk van de tournee door de Verenigde Staten.

'De kans bestaat dat Cahill zijn neus gebroken heeft', stelde manager José Mourinho na afloop. 'Als dat zo is, dan zal hij zondag met een masker moeten spelen', blikte de Portugees alvast vooruit op het duel met Arsenal van zondag. Dan staat het Community Shield op het spel.

'Diego Costa heeft zijn hamstring licht verrekt', vervolgde Mourinho. 'Meer is het niet, maar we moeten de diagnose nog wel even afwachten.' Hoewel zijn deelname aan het treffen met Arsenal geen gevaar lijkt te lopen, is de kwetsuur wél vervelend voor Costa. Hij kampte vorig seizoen ook al veelvuldig met hamstringklachten.

Mourinho keek positief terug op het slotstuk van de tournee door de Verenigde Staten. 'Het duel met Barcelona was een prima oefenwedstrijd. Beide ploegen hebben er veel aan gehad en bovendien het publiek vermaakt. Hoewel het een vriendschappelijk duel is, is het dat als je tegen Barcelona speelt eigenlijk nooit.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.