Diego Costa en Arda Turan lijken finale te halen

Reacties

Het lijkt erop dat Diego Costa en Arda Turan zaterdag gewoon in actie kunnen komen tijdens de Champions League-finale. Het duo van Atlético Madrid trainde donderdagavond voluit mee.

Diego Costa en Arda Turan lijken finale te halen

Diego Costa (op de foto met Koke) sukkelt al een tijdje met hamstringklachten en leek niet op tijd fit te raken voor de finale tegen Real Madrid van zaterdag 20.45 uur. De tot Spanjaard genaturaliseerde Braziliaan lijkt de eindstrijd nu toch te halen, getuige zijn volledige optreden tijdens de training van Atlético.

Ook Arda Turan nam volledig deel aan de groepstraining. De Turk viel zondag net als Diego Costa uit in het duel met Barcelona (1-1, waardoor Atlético kampioen werd). Hij liep een bekkenkneuzing op, maar lijkt zo goed als hersteld.

Daardoor kan trainer Diego Simeone uit een volledig fitte spelersgroep putten voor de kraker van zaterdag. Bij tegenstander Real Madrid maakt men zich nog altijd zorgen over de inzetbaarheid van Pepe en Karim Benzema.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.