'Die jongens willen zelf ook graag spelen tegen Besiktas'

Reacties

De internationals van Feyenoord is na het WK slechts een korte rustperiode gegund. Iets meer dan een week na terugkeer uit Brazilië stonden Terence Kongolo en Jordy Clasie woensdagavond al weer op het veld tegen Real Sociedad.

'Die jongens willen zelf ook graag spelen tegen Besiktas'

Stefan de Vrij, die de Rotterdammers hoogstwaarschijnlijk zal verlaten, zal deze week ook weer aansluiten bij de selectie. Feyenoord wil volgende week woensdag in de voorronde van de Champions League tegen Besiktas een beroep doen op deze spelers.

'In het verleden is dat ook gebeurd en assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst was daarvan een voorbeeld', meent Feyenoords technisch directeur Martin van Geel in gesprek met Voetbal International. Gio zal daarover gaan vertellen. Ik besef ook dat de situatie niet ideaal is. Dit is in feite een probleem waarop niemand zit te wachten. Maar dit hoort ook bij topsport.'

'Misschien is het niet honderd procent gezond, maar na de wedstrijden tegen Besiktas zullen we voor die jongens een aangepast programma in elkaar draaien', voegt Van Geel er aan toe. 'En bovendien willen ze zelf ook graag spelen, ze voelen die verantwoordelijkheid heel sterk. Neemt niet weg dat iedereen binnen Feyenoord het liever anders had gezien.'

Ruben Schaken zal komende woensdag voor de thuiswedstrijd tegen Besiktas hoogstwaarschijnlijk 'gewoon' inzetbaar zijn. De flankspeler liet wegens een blessure aan zijn knie het oefenduel met Real Sociedad nog schieten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.