Diba verliest van Utrecht bij debuut Marokko

FC Utrecht versloeg donderdagavond Marokko met 3-2 in een oefenduel. Bij de Marokkanen debuteerde Anouar Diba, bij de Utrechters keerden Etienne Shew-Atjon en Nassir Maachi terug op het veld.

De ploeg van coach Foeke Booy won het attractieve duel dankzij treffers van Rick Kruys, Darl Douglas en Leen van Steensel. Voor rust leidde de thuisploeg al met 3-1 in De Galgenwaard. Voor Marokko scoorden Marouane Chamakh en Nourdin Boukhari. De laatste miste nog wel een strafschop.

Shew-Atjon en Maachi begonnen in de basis. Zij speelden voor het eerst dit seizoen mee na langdurig blessureleed. Halverwege de tweede helft verdween het duo naar de kant. Diba mocht na rust invallen bij Marokko en dat deed hij naar behoren.