Diamant Dybala schittert ook tegen Torino

Palermo-aanvaller Paulo Dybala heeft zijn topvorm bevestigd in het uitduel met Torino. Dankzij een goal en assist van de begeerde Argentijn werd het 2-2 in Noord-Italië.

Dybala was in de zestiende minuut de aangever voor het openingsdoelpunt van Luca Rigoni. Jozef Martínez maakte vervolgens gelijk namens Torino, waarna Dybala vlak voor rust liet zien waarom hij op het verlanglijstje van menig Europees topclub prijkt. De 21-jarige spits schoot de bal uit een lastige hoek binnen na een prachtige aanname met zijn hak.

Het vijfde doelpunt in vijf duels van Dybala was niet genoeg voor een overwinning voor de eilandbewoners, want Kamil Glik hielp Torino in de tweede helft aan een punt. Door de remise doet Palermo de twaalfde plaats over aan Internazionale. Torino staat vijftiende.