Di María wil tweede Champions League met PSG

Reacties

Ángel Di María is naar Paris Saint-Germain gekomen om de Champions League te winnen. De Argentijnse aanwinst legde de lat direct hoog bij zijn presentatie.

Di María wil tweede Champions League met PSG

'De uitdagende doelstellingen spelen een belangrijke rol bij mijn keuze voor PSG. We hebben allemaal dezelfde ambitie: de Champions League winnen. Ik wil het miljoenenbal voor de tweede keer winnen', aldus Di María, die in het seizoen 2013/14 met Real Madrid beslag legde op het prestigieuze toernooi.

'Bij Manchester United is het niet gegaan zoals gehoopt, maar het gaat om de toekomst. Trainer Laurent Blanc heeft me onlangs twee keer gebeld en dat betekende veel voor me', vertelt Di Maria. De flankspeler gaat rugnummer elf dragen bij zijn nieuwe club en tekent voor vier jaar in Parijs.

'Het is onze droom om de Champions League te winnen en met Ángel zijn we een stap dichter bij ons doel', aldus een trotse clubeigenaar Nasser Al-Khelaifi, die sprak van een historische dag voor zijn club. De preses had lovende woorden over voor de 27-jarige Argentijn. 'Iedereen kent Ángel: een geweldige speler met veel talent en een goede persoonlijkheid.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.