Di María tekent voor vier jaar bij PSG

Reacties

Paris Saint-Germain neemt Ángel Di María definitief over van Manchester United. De 27-jarige Argentijn verlaat de club van manager Louis van Gaal al na één seizoen en tekent voor vier jaar in Parijs, bevestigt PSG.

Di María tekent voor vier jaar bij PSG

In de Franse hoofdstad mag Di María bewijzen dat hij nog altijd de speler is die bij Real Madrid tot de Europese top behoorde. De Argentijn was in Manchester niet meer zeker van een basisplaats. Paris Saint-Germain grijpt nu zijn kans het sterrenensemble verder aan te vullen.

Door de overstap komt er al bijzonder snel een einde aan het Engelse avontuur van de buitenspeler. Recordaankoop Di María arriveerde vorige zomer voor 75 miljoen euro op Old Trafford, maar wist zijn prijskaartje niet volledig te rechtvaardigen. De Argentijn begon goed aan het seizoen door in de eerste twaalf competitiewedstrijden zes goals voor te bereiden en zelf drie keer te scoren. Vervolgens stokte de productie, mede door blessureleed. PSG zou nu 63 miljoen euro voor hem op tafel hebben gelegd.

De flankspeler maakte in 2007 zijn entree op Europese bodem, toen Benfica hem overnam van Rosário Central. De Argentijn maakte indruk in Lissabon en dwong na drie seizoenen een transfer naar Real Madrid af. Na vier jaar in de Spaanse hoofdstad koos Di María voor een dienstverband onder Van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.