Di María kondigt aan: 'United mijn laatste club in Europa'

Reacties

Als het aan Ángel Di María ligt, is Manchester United zijn laatste club in Europa. De Argentijn hoopt daarna af te bouwen in zijn vaderland bij Rosário Central, waar het voor hem allemaal begon.

Di María kondigt aan: 'United mijn laatste club in Europa'

Di María werd afgelopen zomer voor een slordige 75 miljoen euro overgenomen van Real Madrid, waarmee hij de duurste aankoop is uit de clubgeschiedenis. Maar de creatieve linkspoot (26) gaat vooralsnog niet gebukt onder de hoge verwachtingen. 'Als ik hier klaar ben, is het tijd om terug te keren naar Argentinië. Ik hoop dat het zo loopt', zegt hij op de website van de FIFA.

In 2007 begon zijn Europese avontuur bij Benfica, waarna hij in 2010 naar Madrid verhuisde. 'Ik heb gespeeld voor de grootste clubs in Europa, ben op twee WK's actief geweest en heb de Champions League gewonnen. Ooit wil ik terugkeren bij Rosario Central, een andere grootmacht', eindigt hij met een knipoog.

De laatste weken is er rond Di María veel te doen. Louis van Gaal stelt hem op als nummer 10. Over die rol, in de rug van de spitsen Radamel Falcao en Robin van Persie, is de nodige discussie. De keuze van Van Gaal heeft immers onder meer tot gevolg dat Wayne Rooney als rechtshalf geposteerd wordt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.