Deportivo verliest derby door misser Medunjanin

Celta de Vigo heeft in eigen huis de Galicische derby tegen Deportivo La Coruña gewonnen (2-1). Haris Medunjanin had kort voor tijd de gelijkmaker op zijn schoen, maar miste.

In de 89ste minuut, bij een 2-1 achterstand, ging Medunjanin achter de bal staan bij een strafschop. De ex-speler van AZ en Sparta Rotterdam faalde echter, waardoor Celta de Vigo voor het eerst sinds het seizoen 2006/07 weer eens de sterkste was in de Derbi gallego.

Nolito opende al na vier minuten de score namens de thuisclub, maar tien minuten na rust kwam Deportivo op gelijke hoogte via voormalig Ajacied Isaac Cuenca. Joaquin Larrivey maakte in de 72ste minuut 2-1, die door de misser van Medunjanin de winnende treffer bleek.