Deportivo met negen spelers ten onder tegen Valencia

Valencia heeft met pijn en moeite drie punten overgehouden aan het bezoek aan Deportivo La Coruña. Pas in blessuretijd was het verzet van negen man gebroken (2-3).

Riki zorgde er voor dat Deportivo toch met een goed gevoel de kleedkamer kon opzoeken na de bliksemstart van Valencia, dat al in de eerste minuut de leiding nam via Jonas. Met twee treffers stelde de aanvaller orde op zaken.

Maar dat goede gevoel bij Depor hield in de tweede helft niet lang stand. Silvio incasseerde kort na rust zijn tweede gele kaart van de avond.

Met tien man waren de Galiciërs niet bij machte de gelijkmaker van Nelson Valdez te voorkomen en ook een punt was Deportivo niet gegund. In blessuretijd hielp Ricardo Costa Valencia aan de overwinning, waarmee de vijfde plaats werd veroverd. Depor-aanvaller Paulo Assunçao kreeg daarna ook nog rood.

Overige uitslagen:Levante – Real Valladolid 2-1Real Zaragoza - Espanyol 0-0

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.