Depor in slotfase langs Barcelona

Lang leek het treffen tussen Deportivo La Coruña en Barcelona uit te draaien op een doelpuntloos gelijkspel. Totdat de thuisploeg het in het laatste kwartier van de wedstrijd ineens op z'n heupen kreeg: 2-0.

Barça leek lange aanspraak te mogen maken op tenminste één punt. Het venijn zat hem bij het treffen echter in de staart. Eerst was het in de 84ste minuut Lionel Scaloni die de score openbrak. Vervolgens was het drie minuten later Alberto Luque die de eindstand bepaalde: 2-0.

Scoren deed de ploeg van Louis van Gaal wel op een ander vlak. Barcelona liep in het duel vijf keer tegen een gele kaart op. Fernando Navarro, Phillip Cocu en Thiago Motta liepen al voor de rust tegen een prent op. Patrick Kluivert en Michael Reiziger kregen na de pauze een waarschuwing. Bij Deportivo La Coruña belandde Francisco Fran in de boeken.