media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Depay wil met Van Gaal mee naar Manchester United

Depay wil met Van Gaal mee naar Manchester United
Een concreet toekomstplan heeft Memphis Depay niet voor ogen, maar als zich na het WK een club uit de Europese top voor hem aandient, staat hij open voor een vertrek bij PSV.

Dat scenario heeft Depay de voorbije weken besproken met zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior. Diverse clubs hebben Ploegsma laten weten dat ze de verrichtingen van Depay dit seizoen hebben gevolgd. Een van die clubs is Manchester United, dat komend seizoen onder leiding staat van Louis van Gaal. De huidige bondscoach van het Nederlands elftal is erg gecharmeerd van Depay, terwijl de speler erg onder de indruk is van de professionele aanpak bij Oranje.

PSV heeft eerder al laten weten dat Depay alleen 'voor de absolute hoofdprijs' mag vertrekken. In het makelaarscircuit gaat een vraagprijs rond van twintig miljoen euro. Ploegsma weigert in te gaan op alle speculaties. 'Memphis moet zich gewoon volledig concentreren op het WK en daar laten zien welke vorderingen hij heeft gemaakt. Daarna zien we wel verder', reageert hij.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.

Frans van den Nieuwenhof

Verslaggever Voetbal International. Columnist en chef verslaggeving. Volgt PSV en vaste volger van het Nederlands elftal.

Praat mee

Praat mee op VI.nl

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Inloggen / registreren

Laatste nieuws