Depay ondergaat maandag keuring bij Man Utd

Reacties

Memphis Depay (21) ondergaat maandag zijn medische keuring bij Manchester United. De aanvaller van PSV doorstond zijn laatste wedstrijd met de Eindhovenaren zonder kleerscheuren, waardoor de overgang naar de Engelse recordkampioen helemaal afgerond kan gaan worden.

Depay ondergaat maandag keuring bij Man Utd

Depay deed zondag op bezoek bij ADO Den Haag, waar PSV met 2-3 won, 83 minuten mee. De aanvaller scoorde niet, maar nam wel afscheid als Eredivisie-topschutter met 22 goals.

'Daar ben ik superblij mee', vertelde Depay direct na afloop aan FOX Sports. 'Dat was ook een persoonlijke doelstelling van mijzelf en die heb ik behaald. Ik had graag ook vandaag gescoord, maar 22 is een mooi aantal', aldus de aanvaller, die bij zijn wissel in woord en gebaar toonde daar niet blij mee te zijn. Hij had op dat moment graag nog een vrije trap voor PSV genomen.

De kampioen van de Eredivisie ontvangt 27,5 miljoen euro voor Depay. Dat bedrag kan nog oplopen tot 32 miljoen. De partijen hadden anderhalve week geleden al overeenstemming bereikt, maar Depay wilde graag nog de laatste competitieduels van PSV meedoen. In de voorlaatste speelronde won de kampioen met 2-0 van Heracles Almelo, mede door een goal van Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.