Depay debuteert in basis United tegen Tottenham Hotspur

Reacties

Louis van Gaal gooit Memphis Depay in de eerste wedstrijd van het seizoen direct in het diepe. De van PSV overgenomen aanvaller start in het thuisduel met Tottenham Hotspur (aftrap 13.45 uur) op 'nummer 10'. Naast de debuterende Depay is Daley Blind als centrumverdediger de andere Nederlander in de formatie van United-manager Van Gaal.

Depay debuteert in basis United tegen Tottenham Hotspur

De opstelling van United is op acht plaatsen hetzelfde als in de laatste oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain (2-0 verlies). David De Gea (transferperikelen), Phil Jones en Bastian Schweinsteiger (lichte blessures) zijn de enige drie basisklanten van destijds die nu niet starten.

Doordat Van Gaal De Gea in de luwte houdt, maakt Sergio Romero als doelman zijn debuut. Ook Depay, Matteo Darmian en Morgan Schneiderlin maken hun eerste competitieve minuten in een United-shirt.

United speelt tegen Tottenham met rouwbanden in verband met het overlijden van de vader van voormalig United-spelers Gary en Phil Neville.

De volledige opstelling van Manchester United: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw;  Carrick, Schneiderlin; Mata, Depay, Young; Rooney.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.