Denswil wil duidelijkheid van Ajax voor hij bijtekent

Reacties

Stefano Denswil aarzelt nog met het ondertekenen van een nieuw contract dat hem tot medio 2018 aan Ajax bindt. De centrumverdediger wil eerst weten wat zijn perspectieven zijn bij de landskampioen.

Denswil wil duidelijkheid van Ajax voor hij bijtekent

De kans op speeltijd lijkt echter voor Denswil ook in het nieuwe seizoen gering. Te meer daar er nog geen concrete aanbiedingen zijn voor concurrent Niklas Moisander. Maar ook omdat Nick Viergever van AZ is gekocht en Mike van der Hoorn de stand-in is gebleken voor Joël Veltman.

'In december hebben we voor het laatst gesproken met Ajax', zegt zaakwaarnemer Winnie Haatrecht. 'De clubleiding  heeft nog steeds niet aangegeven hoe de toekomst van Stefano bij Ajax eruit gaat zien. Wij wachten af. Het gaat niet om geld, noch om een garantie voor speeltijd, maar om duidelijkheid.'

Vermeer
Haatrecht behartigt tevens de belangen van doelman Kenneth Vermeer die niet nog een seizoen als reserve achter international Jasper Cillessen wil fungeren. Er is belangstelling genoeg voor de sluitpost die de afgelopen weken een uitstekende vervanger bleek van Cillessen. 'Maar een geschikte club zit er nog niet tussen', stelt Haatrecht.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.