Denswil en Vormer met goede uitgangspositie naar play-offs

Reacties

Club Brugge heeft de reguliere competitie in de Belgische Eerste Klasse mede dankzij assists van Stefano Denswil en Ruud Vormer afgesloten als koploper. Door een 3-1 zege op bezoek bij Westerlo groeide het gat met kampioen Anderlecht zelfs nog tot vier punten. Dat aantal zal voor de play-offs om de titelstrijd worden gehalveerd.

Denswil en Vormer met goede uitgangspositie naar play-offs

Terwijl Club Brugge de derde overwinning op rij boekte, verloor Anderlecht met Bram Nuytinck op de bank thuis met 2-1 van concurrent AA Gent. De bezoekers passeerden Paars-Wit op de ranglijst op basis van het doelsaldo. Gent en Anderlecht, de nummers en twee drie, beginnen allebei met twee punten achterstand op Club Brugge aan de play-offs.

Denswil en Vormer nemen het in de strijd om de landstitel verder nog op tegen Standard Luik, KV Kortrijk en Charleroi. RC Genk liep deelname aan Play-off I mis doordat het zondag met 1-0 verloor bij Standard dankzij een schitterende goal van Julien De Sart, die de bal werkelijk in de kruising jóég. Cercle Brugge en Lierse SK strijden in een tweeluik tegen degradatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.