Denswil denkt ondanks nieuw Club-contract aan nieuwe stap

Reacties

Stefano Denswil heeft een akkoord bereikt met Club Brugge over een nieuw contract. De verdediger tekent bij tot de zomer van 2020, bevestigt zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht aan Voetbal International.

Denswil denkt ondanks nieuw Club-contract aan nieuwe stap

De 23-jarige Denswil ziet zijn salaris door het tekenen van een nieuwe verbintenis behoorlijk verhoogd worden. Club Brugge wilde de Nederlander graag belonen voor diens ontwikkeling. Denswil kwam als bankzitter van Ajax in januari 2015 naar België, waar hij na een zwakke start uitgroeide tot één van de beste centrumverdedigers van de Jupiler Pro League.

Het nieuwe contract van Denswil betekent niet dat Club de zekerheid heeft dat de linkspoot ook volgend seizoen actief is in Brugge. De ex-Ajacied was afgelopen zomer al bijna naar AS Monaco vertrokken en heeft nog steeds de intentie om na dit seizoen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

'Als hij zich blijft doorontwikkelen is de insteek om in juni te bekijken wat interessant en goed is voor zijn carrière en wat goed is voor Club Brugge', aldus Haatrecht. Het oude contract van Denswil liep door tot medio 2018. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.