Denemarken wint ook tweede duel in King's Cup

Ook de tweede wedstrijd in het toernooi in de King's Cup is door Denemarken omgezet in een overwinning. Singapore werd door de WK-tegenstander van Nederland met 5-1 verslagen.

Al voor rust had Denemarken, dat zondag zijn eerste wedstrijd met 3-1 had gewonnen van Polen, een grote voorsprong genomen. Jim Larsen, voormalig SC Heerenveen-middenvelder Jakob Poulsen en Rajko Lekic zorgden voor een 3-0 ruststand voor de Danish Dynamite.

Ook na rust ging de ploeg gestaag door. Mikkel Thygesen en Soren Rieks zorgden voor de vierde en vijfde treffer van Denemarken, voor Fazrul Nawaz de eindstand in de 84ste minuut op 5-1 bepaalde.

Het team van Denemarken, dat bestaat uit voetballers die in eigen land actief zijn, speelt nog één wedstrijd om de King's Cup. Gastland Thailand is zaterdag de laatste tegenstander van Denemarken.