Den Bosch weer op aarde na nederlaag tegen FC Oss

FC Oss heeft op bezoek bij FC Den Bosch drie punten gepakt. Vijf dagen nadat de ploeg van trainer Jan Poortvliet ten koste van SC Cambuur de kwartfinales van het KNVB-bekertoernooi had bereikt, gingen de Bosschenaren op eigen veld met 2-1 onderuit.

De bezoekers legden kort voor en na rust de basis voor de overwinning. Roy de Ruiter opende in de 41ste minuut de score en in de 52ste minuut maakte Marc Koot er 0-2 van. Alleen Ralf Seuntjens kon daar vlak voor tijd nog iets tegenover stellen.

Door de uitzege passeert FC Oss provinciegenoot FC Den Bosch op de ranglijst. De ploeg van trainer Anton Janssen is nu dertiende met negentien punten uit achttien wedstrijden. Dat is er één meer dan nummer veertien Den Bosch, dat nog wel een duel tegoed heeft.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.